anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am o problema si ma gandeam ca unul din voi ma poate ma poate ajuta. Am 14 ani(nu mi-am inceput viata sexuala) si menstruatia mea e neregulata. Stiu ca poate sa fie ceva normal pentru ca sunt mica, dar nu stiu daca ar trebui sa merg la doctor. Acum ceva timp era normal, adica o data pe luna. Acum imi vine o data la o saptamana sau in jur de 11-12 zile si dureaza o zi sau doua(e maro si foarte putin ) apoi nu mai e nimic. Si nu am crampe sau dureri. Nu stiu ce sa fac..am intrat pe internet si scria ceva de chisturi la ovare, e posibil sa am asa ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Ar trebui să mergi la doctor. Se face o ecografie pentru asta.

| Francesca1102 a răspuns:

Buna. Nu te speria si nu te lua dupa orice articol scris pe net aiurea. Esti mica si este foarte normal sa ai o menstuatie neregulata. Depinde si cand ti-a venit prima oara menstruatia, poate dura un an sau chiar doi pana se reguleaza, iar la unele fete poate ramane neregulat chiar mai mult timp, dar depinde de corpul fiecareia.
Daca nu ai probleme, dureri, usturimi, cheaguri de sange mari, inseamna ca este ok si nu trebuie sa iti faci griji :*