|

Buna! Am o raceala foarte urata si doctorul a prescris un antibiotic (mai exact Zinnat) alaturi de acel Flucoric pentru ciuperci (preventie). Dar am observat ca de cand iau antibioticul am o secretie vaginala alba, laptoasa, fara niciun fel de miros, dar se observa ca este mai accentuata ca o secretie pe care o am in zilele "normale". Oare m-am infectat si cu ceva Candida si ar trebui sa iau ceva sau este normal, de la tratament?

4 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Mergi si intreaba medicul el stie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

"Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament."
Sursa - TPU

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru danbnz):

Dacă n-au citit textul ăla roșu care te irită la ochi și apare înainte de răspunsuri, ce te face să crezi că o să-l citească acum? laughing

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu nu inteleg de ce medicii dau antibiotice pentru orice raceala. Si cand o sa aveti probleme care sa necesite antibiotice si nu o sa isi mai faca efectul ce o sa faceti?

Ar trebui sa te ingrijorezi daca secretia isi schimba culoarea si capata miros neplacut, acum nu vad motiv de ingrijorare. Doar respecta ce a zis medicul, daca stie el mai bine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează