| DirviziuQ a întrebat:

Am observat azi ca unul din dintii mei din fata se misca foarte putin, insa nu inteleg de ce pentru ca nu e cariat sau stricat sa zic ca asta e motivul. Oare va trebui sa il scot?
Intreb ca poate stie cineva avand in vedere ca nu pot merge la medic din cauza unor probleme.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Zazy a răspuns:

Hmm, de curiozitate, cati ani ai? Scuze daca deranjeaza intrebarea! Daca esti mai mititica, si inca ai dinti de lapte, ar trebui sa-ti cada, sau il poti scoate tu! Daca esti mai mare, si numai ai dinti de lapte, eu cred ca este o problema iar daca nu te duci repede la dentist, poate va fi mai grav! O zi buna! happy Sper sa nu fie ceva foarte grav!

| DirviziuQ explică:

Am 18 deci am scapat de mult timp de cei de lapte laughing. Faza e ca nu se misca tare, si e mai inspate fata de ccelalalt, oare de aia? Asa a crescut.

| Blackthorne1 a răspuns:

Daca e dinte de lapte, e absolut normal sa-ti cada dupa un timp, daca nu e de lapte ar trebui sa mergi la stomatolog.