| Cci23 a întrebat:

Buna, am si eu o intrebare! Am facut analize tot si o ecografie la ficat...a iesit ca am ficatul inflamat 2 cm ...consumam mult alcool! Ce recomandati pentru a il dezumfla vb aia!? Multumesc! Am 31 ani 190cm si 105 kg! Am inceput zilnic sa iau salimarina fortificat forte spirulima si liv52 hymalaia ds

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Recomand sa elimini in totalitate alcoolul pentru urmatorele 6 luni si sa slabesti serios, fiindca este vorba si de obezitate in acest caz.
Ai peste 15kg peste limita greutatii normale.
Hrana sanatoasa FARA prajeli, grasimi, dulciuri, carbohidrati.
Consumul de ceaiuri de plante si sport.
Silimarina si Liv 52 sunt foarte bune pentru ficat, dar ajuta enorm hrana sanatoasa si odihna, in special somnul de noapte.

| Cci23 explică (pentru Jassmina):

Multumesc mult! Sport fac deja.nu sunt obez nu am sa zici grasimi.nu par de kg astea daca mai vedea... Facebook meu christian mitroi sa vezi nu par. alccol ok am mai consumat nu cum beam inainte am sa il las de tot! Si mancaruri cum spui am tot incercat deja de o luna sa il las! Orkm sper sa revin de tot! Multumesc

| Jassmina a răspuns (pentru Cci23):

Stiu ca iti este greu sa accepti realitatea, dar un calculator de BMI arata ca esti supraponderal, adica gras.
https://www.pcfarm.ro/Calculeaza_BMI_greutate_corporala.php