| Ciprianccdlcjmrx a întrebat:

Bună, am și eu o întrebare, sau poate o problema, transpir foarte tare, cum ies din casa și stau 10 minute în căldură eu deja sunt ud tot sau și când fac un efort fizic transpir extrem de tare și sunt nevoit sa schimb tricoul. Este ok sa transpir asa tare, adică într-o perioada asa scurta de timp? Am prieteni care nu au nici o treaba cu transpirația.

Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| GeneviveJ a răspuns:

Organismul tau reactioneaza la caldura prin transpiratie excesiva, daca mereu ai avut aceasta neplacere nu inseamna ca e ceva patologic insa daca e foarte deranjanta poti vorbi cu medicul de familie. Transpiratiile abundente duc la deshidratare si trebuie sa consumi multa apa ca sa compensezi pierderile, de asemenea se pierd si minerale prin transpiratie. Ai incercat deodorante cum ar fi Transpiblock sau Maxim? La mine au functionat, ti le recomand.

3 răspunsuri:
| Moonfl0wer a răspuns:

Poarta haine cat mai aerisite, mai largi... eu de obicei nu transpir mult, dar daca port haine mulate transpir mult mai mult fata de atunci cand port ceva lejer, incearca de asemenea un deodorant bun gen Nivea men deep, nu bea apa rece deoarece si asta te face sa transpiri daca esti incins.

| Overeem a răspuns:

Incearca sa bei ceai de salvie dimineata si seara si sa reduci stresul, emotiilole etc.
poate fi si de la o simpla infectie cine poate stii.cel mai bine este sa mergi la un dermatolog sa iti faci analize.

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Incearca piatra de alaun, de la farmacie.