|

Buna, as avea si eu o intrebare, ma rog sau o problema, stau in chirie la ceva centru de copii abandonati ceva de genu, insa problema nu e asta, este vorba in apartament, am in momentul de fata 29 de grade si o umiditate de 80%, noi nu avem acces la centrala pentru ca e inchisa usa de acces, adica ce vreau sa zic, este sanatoasa caldura asta, pe langa ca ne cam goleste buzunarele factura de gaz?

3 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Vorbeste cu administratorul centrului!
Daca nu rezolva problema in 2 zile, atunci mergi la directiune /conducere!
Daca nici asa nu esti bagat in seama, adica nu se rezolva problema, atunci poti face alarma media: suni la cateva posturi de televiziune si imediat vor veni reporterii sa le faca reclama (negativa).

Nota:
NU la centrala trebuie sa umblati, ci la termostatul care o comanda. Trebuie cautat si reglat corespunzator.
Totodata, si pe calorifere se poate reduce caldura, cu ajutorul robinetului montat pe el.
In ultima instanta: se deschide geamul pentru aerisire.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nop, e crima de-a dreptul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Umiditate 80% e crima nu conteaza temperatura
o sa va imbolnaviti RAU de plamani si altele din sistemul respirator
combinata cu temperatura aia e chiar ultima crima, mai ales la iarna, cand vor fi cateva grade afara, sa iesi din asa SAUNA o sa te imbolnavesti instantaneu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează