| Andreeeiiiii58 a întrebat:

Bună! As vrea sa stiu care este un cabinet de stomatologie bun si un doctor de stomatologie bun / foarte bun din BOTOȘANI jud. BOTOȘANI

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Toti sunt buni pana vezi pretul. De multe ori si calitatea.

| gabicoo a răspuns:

Dacă întrebai de Botoșani județul Buzău - aș fi știut. Dar cum ești din județul anexă nu știu.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru gabicoo):

Elaboreaza te rog ce-ai vrut sa spui cu "județul anexă"

| gabicoo a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Județul Botoșani este considerat de suceveni drept județ anexă a Sucevei. Vine de la faptul că în perioada lui Dej fosta regiune Suceava cuprindea ambele județe. Și de la faptul că în perioada lui Ceaușescu zeci de mii de locuitori din satele Botoșaniului (nu este vorba despre cele mai inteligente persoane) au fost ajutați să se mute în orașele din judetul Suceava primind apartamente și locuri de muncă - în defavoarea localnicilor.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru gabicoo):

Cu comentariul asta ti-ai scazut IQ-ul in fata mea.
Vorbesti de vremea comunista si repartitii, cand nimeni nu ramanea fara loc de munca.

| gabicoo a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Da. Dar localnicii primeau locuri de muncă inferioare pregătirii lor profesionale in timp ce veneticii de la Botoșani le primeau pe cele mai bune - de regulă fiind numiți și șefi, fără să aibă competențe în acest sens. De aici rezultă disprețul sucevenilor față de botoșăneni. Și nu are nici o legătură cu IQ-ul. E scris in codul genetic al suceveanului.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Iti poti alege de aici: https://med.ro/dentist/stomatologie-botosani/
Au si reviewuri

| Anailioiu a răspuns:

Părerea mea, cu banii care îi dai în România pe dantura, mai bine te duci în Turcia și îți rezolvi tot ce ai și cu calitate și mai bun ‘ îți spun din propria experiență. În România este f f scump.