anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna, as vrea sa stiu si eu daca exista vreo diferența intre apa minerala naturala plata (de ex. Borsec) si apa de la robinet din casa. Vreau sa stiu deoarece eu beau apa cumparata, 2 lei sau cat o fi si nu stiu cat merita fata de cea de la robinet care e cam 30 de bani/litru (nu stiu sigur). Vreau sa stiu care e mai sanatoasa de baut.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Robeeert1 a răspuns:

Mie mi-a spus un doctor acum câțiva ani că cel mai bine este să nu consumi doar apă de la robinet (din cauza conținutului ridicat de clor), dar nici doar apă îmbuteliată de izvor (din cauza conținutului mai ridicat de minerale). Dacă vrei să bei apa 'perfectă' cel mai bine le combini pe cele două (50/50) Da stai liniștit, n o să ți se întâmple nimic dacă bei doar un tip de apă.

2 răspunsuri:
| Ventrue a răspuns:

Eu beau apa de la robinet de ani buni si nu am nimic. Singura diferenta e ca cea de la robinet contine o cantitate mica de clor, care o mentine proaspata in timp ce trece prin conducte. Si are mai putine minerale dar nu e cantitate care sa se simta.

| mudokins78 a răspuns:

Nu stiu,. Eu folosesc apa filtrata prin osmoza! (99, 9% pura) si e ok!