|

Buna! Astăzi ( 13 ) trebuia sa imi vina menstruatia, însă nu. Ideea e ca sânii ma dor si putin spatele si nu inteleg de ce nu.Contact sexual am avut acum 3 luni (PROTEJAT), iar de atunci mi-a venit normal, cantitate, absolut tot normal.ESTE posibil sa am simptome ( gen sânii sensibili) si totusi luna asta sa nu-mi vina menstruatia?

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Bună, am crezut ca ai tu 13 ani, cand ai zis de contact sexual si ai pus 13, e posibil sa ai dereglări menstruale, este clar ca ciclul il ai dereglat, un test de sarcină ai facut? Ce varsta ai? Multă sănătate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Acum 3 luni ai avut contact sexual
si 3 luni ti-a venit normal fara sa ai alt contact sexual

putin paranoia
sau
ce stiu eu... conceptie imaculata, esti noua fecioara Maria si D-zeu te-a lasat insarcinata iar copilul tau o sa produca alta religie plina de crime si atrocitati, exact la fel ca, crestinismul

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Bizon95):

Poate e mai bine așa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Bizon95):

Ce fel de crime a produs crestinismul? laughing Eu as zice sa nu vorbim daca nu stim.
Eventual crimele au fost produse asupra crestinilor...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Ekko009):

Citeste biblia, o sa fii satisfacut!

in rest, niste mici exterminari in masa, pe ici si pe colo, tot ce nu era crestin in Yurop, dupa aia s-au dus la Ierusalim si au omorat in stanga si dreapta, chiar cu templierii cei "onesti" care s-au jurat pe crucea de pe uniforma ca nu vor jefui si extermina orasul pe care il asediau, si apoi bineinteles ca au facut-o (nu mai stiu ce oras, si mi se putin rupe, dar... tin minte foarte clar scena)

DUPA CARE SI-AU TRAS-O INTRE EI IN YUROP, cel mai mare si mai clar exemplu e Ioana D'Arc, care a facut tot ce a facut din patriotism pentru tara ei - Franta, tara care dupa aia au aruncat-o la lupi - englezii au ars-o pe rug, ca fiind vrajitoare (DECI TOT IN NUMELE CRESTINISMULUI)

sa nu uit: noaptea Sfantului Bartolomeu, cand frantuzii au omorat mii de protestanti

apoi vine (acum de curand, s-a terminat doar de cativa ani) un terorism mic ca reactie la atrocitatile din Irlanda, atrocitati comise de catolici, impotriva celorlalti care nu erau catolici

ETCETERA!

cred ca mi-am demostrat punctul cu varf si indesat

si mai cred una din 3:
- ESTI UN IGNORANT (daca, chiar nu stii)
- STII FOARTE BINE DAR VREI SA O INTORCI INVERS si sa iti protejezi multpreaiubita RELIGIE PLINA DE CRIME SI ATROCITATI
- vrei sa ma provoci, poate, poate scapi de mine si ramane cum spui tu, iar ceilalti or sa creada

hai, sa fii "iubit" si tu si religia ta criminala!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează