|

Buna! Astăzi din păcate a trebuit sa fac o extracție de masea fiindcă nu s-a putut salva! Întrebarea este de ce m-a durut când a extras-o chiar daca mi-a făcut anestezie? Cum se poate trăi fără o masea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

"De ce m-a durut când a extras o chiar daca mi-a făcut anestezie?"
Pentru ca anestezicul este local si nu general, iar durerea s-a intins dincolo de granitele anestezicului. Dar iti va trece.

"Cum se poate trăi fără o masea?"
Este un mic inconvenient. Daca esti inca adolescent/a (pana in 18 ani) celelalte masele vor avea posibilitatea sa se dezvolte mai mult, iar spatiul liber de acum se va face mai mic. De la 20 de ani in sus spatiul va ramane liber asa cum este el acum. Cu timpul, daca strangi bani, se poate face acolo o frumoasa lucrare dentara si se va putea pune o noua masea. Astazi, astfel de lucrari sunt floare la ureche pentru stomatologi.
Preturile nu le cunosc, chiar daca ele sunt afisate pe internet; ma deruteaza denumirile medicale, pentru ca stomatologii nu vorbesc pe limba noastra. ^_^
Am vazut ca se practica anunturile umanitare. Ai putea sa pui si tu unul pe Facebook pentru a-ti pune o masea noua, sau ai putea sa contactezi diferite firme mari care ti-ar face un astfel de bine sau chiar organizatii umanitare. ^_^ Incercarea moarte n-are.
Intrebi un stomatolog cat este costul total al unei noi masele -nici prea ieftine si nici prea scumpe.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu ti a scos nervul înainte, de aceea te a durut, si fara o măsea poti trăii linistit/ă, cu măseaua aceea cariată nu puteai trăii din cauza durerilor. Esti fată? Ce varsta ai?

| explică (pentru CristiDinBucuresti):

Da sunt fata și am 17 ani!

| a răspuns:

Ai avut puroi la rădăcina.
Foarte simplu poti trai fara o măsea, alti trăiesc fara toti dintii.Nu te încurcă cu nimic.
Dacă vrei o lasi asa sau mergi acum sa o pui.

| a răspuns:

Bine mersilaughing Daca nu iti place ca a ramas spatiu gol iti poti face implant dar o sa te coste. Te-a durut un pic pentru ca nu are cum sa anestezieze complet zona si nu se face anestezie generala pentru o masea.

| explică (pentru Ventrue):

"Te a durut un pic" pai eu am inceput să plâng