|

Buna!

Aveti idee daca apa influenteaza analizele? Am făcut analiza de calciu seric total, calciul ionic si proteinele si am baut de dimineata apa la 6 si mai apoi inainte de analize pe la 9 si la 5 minute m-au bagat in analize.Imi era rau de la caldura si de aceea am luat apa.

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Bună, nu este nicio problemă ca ai baut apă, de mîncat nu ai voie înainte de analize, apă poti bea de preferat apă plată sau de la robinet, nu apă minerală.Ce varsta ai? Sănătate multă.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pe TPU nu se fac reclame vei fi raportat.pa

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mai bine esti atenta la aparatele care dau analize eronate si ne arata bolnavi, ca sa ne imbuibam cu medicamente de la big pharma, si sa ne imbolnavim cu adevarat. repeta analizele si la alte cabinere, in caz ca iese ceva aiurea. Nu, nu influenteaza, decat daca pentru o anumita analiza ti s-a cerut express sa nu bei apa

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Calciul este absorbit de celulele epiteliale din intestin si este posibil ca apa sa se lege de ionii de calciu daca are un continut de alte saruri grele.

Nu prea am inteles niciodata cum functioneaza calbindina ca sa pot da un raspuns mai specific, dar e evident ca analizele ar fi putut fi afectate doar daca ai fi baut apa in timpul mesei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru SomethingFunni):

Nu am mancat nimic...doar am baut apa

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează