| Amely21 a întrebat:

Bună! Ce cauză poate avea lăcrimarea ochilor, dacă e prea des? Și mi se intampla mai des, și observ ca uneori am în colțul ochilor o scurgere mai gălbuie, din ce cauză poate fi? Îi simt și obosiți și îmi lăcrimează mai des decât de obicei. Nu mi se întâmpla așa niciodată, poate doar dimineața când eram bolnavă sau așa. VĂD FOARTE BINE, DECI NU CRED CĂ E DIN CAUZA CĂ MI-AR TREBUI OCHELARI. Ce trebuie sa fac ca să am ochi sănătoși, sau poate din cauza lipsei unei vitamine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| aditimus a răspuns:

Daca secretiile sunt in cantitate mare, daca este vorba de secretii albe, sau secretii galbene sau verzi, daca apar simptome precum incetosarea vederii, sensibilitate la lumina, dureri oculare, poate fi vorba despre o infectie oculară gravă si atunci trebuie consultat imediat medicul si urmat tratamentul prescris

https://www.reginamaria.ro/......le-oculare