| maxmaxmorarescu a întrebat:

Buna,ce medic ma poate ajuta cu bolile mintale si cu alcoolul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

La psihiatrie, cred.
Ei rezolvă și bolile mintale și dependenta de alcool.


Săracul... straight face

| Chesterr a răspuns (pentru floresdemayo):

Rezolva pe naibii. Uneori chiar ei au boli psihiatrice /psihice. Unul injura ca la ușa cortului, avea un limbaj foarte vulgar, și nici nu își dădea prea mult interesul. Sa nu mai zic ca unele afecțiuni nu pot fi vindecate cu pastile de astea care sunt frecție de picior de lemn, majoritatea devin letargici de la tratamentele astea, legume. Și o anxietatea grava, depresie severa nici nu o tratează, nici nu mai încape discutia de a se vindeca cu tratament. Nu poți sa vindeci niște boli psihice cu pastile de zahar, fiindcă nici în 2021 nu s-a demonstrat științific unde se afla mintea, asa ca nu au ce sa trateze. Sunt niște calmante atâta tot, te calmează dacă ai anxietate sociala nu o vindeca, sau depresie cronica, nu se pot vindeca, de tulburare bipolara /psihoza /schizofrenie /retard mintal se exclud 99%, dacă o depresie nu poate fi vindecata, alte boli mai grave nici atât.
Odată ce te îmbolnăvești psihic greu mai revii la normal. Doar familia, prietenii te pot ajuta cel mai mult, tu însuti, dar nu pastilele.

| Chesterr a răspuns (pentru floresdemayo):

Eu sufar de mulți ani de depresie și nu m-am refugiat în alcool, sau droage cum o fac majoritatea.
Pe mine hiperhidroza și parul excesiv pe corp ma termina psihic, nu știu cum mam "pricopsit" cu astea, cu transpirația de când eram mic am probleme. Sunt singurul din familie care nu bea. Eu sunt cu dulciurile. Dar hai sa fim realiști, el cred ca are probleme mai grave decât depresia, anxietatea, mai și consuma alcool. Dacă crede în Dumnezeu sa apeleze la el, dar cum nu exista nu îl poate salva.

| Nirvanaaa a răspuns:

Psihiatrul. Alături de el ar merge și un psihoterapeut. Psihiatrul prescrie medicamente care reglează afecțiunea, însă trebuie căutat și fondul emoțional al problemei alături de psihoterapeut.

| Xpressurself a răspuns:

Incepi cu ala de familie si iti face trimitere.
Pana atunci sa te gandesti ca oriunde ai merge nu exista un medicament magic. Este nevoie sa te hotarasti ce vrei si sa renunti la ce nu functioneaza. Nu te poti ascunde de tine.

| Chesterr a răspuns:

Dacă ai probleme psihice grave și ești și un alcoolic cronic, nici Dumnezeu nu o sa te ajute, sau vreun medic psihiatru. Trebuie tu sa ai voința sa renunti la alcool, nu cred ca o sa reușească psihiatrii cu tratamentul lor de rahat sa te facă în asa mod sa renunti la alcool, tu bei din cauza problemelor tale personale, psihosociale, care din nou, tratamentele date de medicii psihiatrii nu o sa te ajute, tu trebuie sa te ajuți. Tu ești,, colacul de salvare ".

Dacă ai probleme psihice și tu și bei, apa-i tati ți-ai săpat singur groapa.

| Chesterr a răspuns:

Tu ori ești troll ori ești dilau, de un secol aceleași întrebări le pui : "la ce medic sa merg dacă am depresie", ți sa răspuns Vasile de 1000 de ori la cine sa mergi, pana și eu de pe alt cont te-am îndrumat de 30 de ori la cine sa mergi.
Du-te la psihiatru, și spune-i sa îți dea venlafaxina, este un antidepresiv destul de eficient în ironia faptului ca pastilele nu ajuta, astea dacă tu se pliază pe psihicul tău te scoate în 3 luni din depresie, dar trebuie sa iei zilnic fara întrerupere, pe lângă asta spune-i sa îți dea spitomim și xanax, iei doar jumate de pastila de xanax pe zi de 0, 25 mg pentru anxietate, atacuri de panica și agorafobie. Si pentru alcoolism cronic îți va da medicul ceva.

Se la venlafaxina o sa simți ca trăiești din nou, ca ai renăscut ca o pasare Phoenix, dacă ți se potrivește, sunt șanse mari sa scapi de depresie. Dar la tine nu e doar depresie, tu ai probleme mai grave decât depresia, asta dacă nu cumva ești un troll de calitate, tu pari sa suferi de retard mintal, când în vedere ce întrebări pui, și ca nici nu ști sa răspunzi.

Mergi mâine și fă-ți programare și spune-i sa îți dea venlafaxina pentru depresie.

| GabrielUpat a răspuns:

Psiholog, psihiatru.