|

Buna! Ce parere aveti despre o dieta cu fructe si legume?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Este la fel de avantajoasa ca si water fasting. Fructele au 70-80% apa, niste vitamine, zahar, si alte chestii. Corpul isi va pierde puterea daca nu are proteine si carne. Aceasta dieta merge doar cateva zile, maxim o saptamana, pentru detoxificare.

| a răspuns:

E sănătos sa mananci fruncte si legume multe dar nu numai asta. Daca cauti o dieta nu ti-as recomanda sa bagi numai "verdeata" in tine

| a răspuns:

Este recomandat ca mancarea sa fie cat mai variata, pentru a asigura organismului toate cele necesare. Din dieta cu fructe si legume iti vor lipsi proteinele, care sunt foarte importante pentru organism. Daca vrei, ai putea manca fructe si legume 3 zile pe saptamana, iar in restul zilelor- de toate. Cu restrictii la dulciuriwinking

| a răspuns:

Nu este o idee prea buna. Desigur, poti implementa fructe si legume in dieta ta, dar nu prea multe. Poti cauta pe site-ul acesta https://www.calculator.net/bmr-calculator.html de cate calorii ai nevoie pentru a te mentine, iar de acolo poti scadea 300-500 maxim. Intr-o luna vei slabi intre un kg si doua ceea ce este foarte bine.https://www.healthline.com/nutrition/low-calorie-foods#section2 aici gasesti niste mancaruri cu calorii putine, incearca sa te uiti pe ambalajul mancarii pe care o mananci, evita grasimile nu evita prea mult carbohidratii, e o greseala mare. Fii sigura ca iti iei toate vitaminele, mineralele si proteinele din mancare, ai putea incerca si exercitii HIIT (gasesti pe YouTube), care ard aprox. 700 calorii pe ora, ajunge sa faci acestea de 2-3 ori pe saptamana. Sanatate!

| a răspuns:

Nu se numeste dieta. Se numeste "vrei sa traiesti mai mult de 60 de ani fara sa bagi in tine pumni de pastile?"