| Bibyy a întrebat:

Ce pot face sa nu mă mai simt așa deprimata, tot timpul am stări aiurea, tot timpul am senzația că sunt singura că nu-i pasa nimănui de mine!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Jassmina a răspuns:

Atunci focuseaza-te pe copilas si pe momentul PREZENT ca sa fii fericita si sa traiesti momentul, ca trecutul nu-l poti schimba si nici nu merita sa te necajesti pentru ce a fost.
Fa-ti panuri de viitor si fii preocupata de viata ta si a micutui, ca ala este mai important decat trecutul cu neplacerile lui.
Te marcheaza numai ce lasi sa te marcheze, dar tu, la acest moment, NU ai voie sa te lasi marcata sau sa cazi in depresie, pentru ca nu ai motive: viata ta si a micutului nu sunt in pericol, iar ce a fost NU mai are nici o importanta!
Fa-ti viata asa cum vrei, fara sa te mai gandesti la ce a fost, pentru ca nu-i normal!

10 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Poate stai prea mult degeaba si atunci te gandesti la toate prostiile. Tine-te ocupata cu tot felul e chestii si n-o sa te mai gandesti la asta. Plus gandeste-te la lucrurile frumoase pe care le fac cei din jur pentru tine

| Bibyy explică (pentru Adry05):

Nu stau degeaba îs mai tot timpul ocupata cu copilul!

| BroascaCuElice a răspuns:

Sa-ti concentrezi atentia spre anumite activitati sau sa mergi la psiholog

| Jassmina a răspuns:

Ce activitati zilnice ai?
Pentru ca, de ele depind starea ta de buna dispozitie sau de deprimare.

| Bibyy explică (pentru Jassmina):

Îs ocupata cu copilul! Plus treburi in casa!

| Jassmina a răspuns (pentru Bibyy):

Daca esti cu copilul, cum poti sa te simti derimata si singura?
Eu una, am ras si plans de bucurie, cand am nascut copii, cantam tot timpul de bucurie si sincer, nu mi-a pasat ca sunt singura acasa, pentru ca, chiar nu eram, fiind cu bebelina si cativa ani mai tarziu, cu amandoi copilasii.
Poate iti induci stres singura, pentru ca nu esti nici singura si nici in depresie, mai ales daca iubesti copilasul, ca o mama adevarata si te bucuri de aparitia si existenta lui.
Ia-ti copilasul si iesiti afara, canta-i, danseaza cu el, mergi si fa vizite cu el, iesi din casa, bucura-te de viata, asa cum face orice femeie sanatoasa la minte si la trup, chiar daca partnerul tau de viata nu-i acasa, sa locuiesti singura.
Un copilas, este o minune pentru fiecare mamica, un lucru atat de frumos si maret, ca nu ai nici un motiv sa fii in depresie, pentru ca ai realizat ceva maret!
Nu te mai gandii la prostii, ca nu ai nici un motiv pe lumea asta, sa fii in depresie!

| Bibyy explică (pentru Jassmina):

Sunt fericita că îl am il iubesc e copilul meu și că sunt mama asta e cel mai frumos lucru din viața! Fiecare femeie reacționează diferit, nu toate suntem la fel! Având în vedere că eu am deabaea 18 ani! Poate că mă simt așa că na sunt și mica și că ceva din trecut mă marcat!

| Bibyy explică (pentru Jassmina):

Asa o sa fac mulțumesc pentru sfaturi

| anonimg a răspuns:

Trebuie că să-ți îndrepți gândurile de la tine către alții. Sunt oameni care au nevoie de ajutorul tău. Ajutandu-i pe alții, te vei ajuta pe tine.
Roaga-L pe Dumnezeu ca să-ți ofere astăzi ocazii de a-i ajuta pe alții.

| anamaria82726 a răspuns:

Asa se mai simte multa lume cand sta in casa si se plictiseste. Eu imediat ce ies afara cu prietenii imi trec toate starile de genul. Sau doar cu o persoana.