| doareustreet a întrebat:

Buna cum scap de oboseala cronica va rog mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Lariiiiiiii a răspuns:

Bună păi cel mai probabil ai suferit de o Astentie de Primvară ce încurând îţi va trece, păi cel mai probabil îţi repsecţi orele de somn 8 ore şi ziua să mai dormi puţin vreo 1-2 ore.

| OnuOnulică a răspuns:

Bună
Îţi recomand pentru început 2 sau 3 zile libere de la muncă.
Şi încearcă să iei nişte somnifere penutr început o să te odihnescă apoi îţi dai tu drumul.

| Felys a răspuns:

Poate ai probleme de sanatate, nu ar fi rau sa iti faci niste analize, de regula boala de ficat poate da oboseala cronica, asta desigur daca dormi totusi cele 8 ore corespunzatoare pe noapte, daca insa nu te odihnesti suficient nu vei scapa nici de oboseala si in curand te vei si imbolnavii, deci afla cauza si vei stii sa tratezi efectul

| diaac a răspuns:

Daca este oboseala cronica, e nevoie de mai mult decat o cafeluta si mult somn, desi ai intr-aevar nevoie de somn.

In primul ran: de dormit, dormi? Si dormi bine? E important de vazut la doctor daca ai vreo problema cu somnul.

Fa-ti analizele sa vezi daca ai deficienta de vreo vitamina. Mananca multe verdeturi ca tot se gasesc destule in perioada asta, fructe si legume pentru aportul necesar de vitamine.

| Rebecca123 a răspuns:

Odihneste-te mai mult. daca bei cafea ori altceva care sa te tina treaz, vei sta doar putin timp si dupa te va apuza somnul si mai tare.

| IuliiMarie a răspuns:

O cafeluta pe zi dimineata, lapte cald seara, ceai, si muuuuuulta relaxare!

| DinPlante a răspuns:

Oboseala cronica poate fi efectul unei afectiuni mai grave ca urmare, ar fi indicate analize pentru a vedea exact motivul. Insa un supliment alimentar poate fi de ajutor presupunand ca e doar din cauza stresului, a lipsei de miscare sau a unei alimentatii care nu ofera necesarul de vitamine, minerale, etc. Iata un produs pe baza de alge care completeaza alimentatia zilnica http://www.putereaplantelor.ro/......psule.html

Întrebări similare