| Anaasstasssssiaa a întrebat:

Buna! Dacă fac ecografie abdominală se poate constata că am ovare polichistice? Doamna doctor mi-a spus ca ovarele arată in regulă, dar simptomele le am precum sindromul ovarelor polichistice, precizez ca am 17 ani, in curând 18.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Ovarele polichistice n u se pot vedea la o simpla ecografie, fiindca sunt formatiuni foarte mici, dar se pot vedea foarte clar la un RMN cu contrast.
Te sfatuiesc sa-ti schimbi modul de a manca si a elimina toata hrana nesanatoasa pe acre o mananci de multi ani, deoarece aceea ti-au declansat sindromul ovarelor polichistice.
Elimina in totalitate: prajelile, afumaturile, tocaturile, grasimea, salamurile, carnatii si toate snaksurile de la pachet.
manaca numai mancare pregatita in casa, fara cele de mai sus. Multe supe, ciorbe, carne fripta sau fiarta, impreuna cu multe, foarte multe legume si fructe.