|

Buna. De aproximativ 27 de ore am cazut cu bicicleta si am dat cu partea stanga a corpului din plin de asfalt. Ma gândeam daca nu m-am lovit la splina pentru ca nu ma simt prea bine de atunci. Nu zic ca m-am simtit rau adica grav, nici nu m-a durut tare decat vreo 20 de minute dupa lovitura dar mergeam cu viteza si cred ca m-am lovit rau. Si am o mica stare de confuzie. Alte dureri nu am avut in afara de cateva dureri mici in zona splinei, dar de durata secundelor si am avut niste dureri de cap, dar in mai multe zone, se simtea ca o migrena sau ceva. Acum am inceput sa ma simt mai ametit si nu stiu daca e grav, daca am hipotensiune sau... Nu stiu... Sper sa nu imi fi rupt splina, va rog ajutați-mă. (p.s. Nu am aparat pentru tensiune deci nu imi pot da seama daca am hipotensiune, si de aceea nu stiu clar cauza ametelii)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| explică:

Daca-ti rupeai splina si stateai atat de mult, mureai pana acum happy

| explică (pentru anonim_4396):

Dar am aflat ca splina se poate rupe chiar și la o saptamana dupa o lovitura buna.

| explică (pentru anonim_4396):

Daca tu simti si crezi ca ti-ai rupt splina, ( dar dadeai in septicemie pana acum), mergi la doctoru de familie, sau mai bine, mergi fara programare, ca sa nu mai stai sa astepti nspe mii de zile, si platesti direct, si mergi si faci ultrasunete.
in 5 minute iti spune exact ce si cum, si ai scapat.

6 răspunsuri:
| explică:

Sigur ai cautat pe net simptome, de esti asa de speriat de bombe. Cine stie pe ce site-uri ai intrat sa citesti despre asta.

| explică (pentru anonim_4396):

Pai atunci nu stiu de unde au aparut senzatiile astea.

| a răspuns:

Calmeazăte, aceste lucruri se intampla la majoritatea copiilor, oamenilor, ma refer sa cada de pe bicicleta, probabil nu ai ceva grav, dar spune-le părinților ce ai pățit si cum te simti si ei o sa te sfătuiască.

| a răspuns:

Având în vedere că au trecut asa mult, e indicat sa mergi la doctor, sau la spital la urgente ca e deschis aproape non stop.