| Dede_Chimz_1996 a întrebat:

Buna! De câteva luni, mi-a iesit un nodul langa zona inghinala, in partea stanga, nu stiu de la ce este, nu ma doare, nu ma incurca, culoarea nu s-a schimbat. E de mărimea unui bob de mazare. A mai pățit cineva așa? Sau stie cineva o metoda naturista prin care s-ar retrage? Creme? Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| sopranaCadaverica a răspuns:

Daca nu te doare, nu te incurca, culoarea nu s-a schimbat, de ce vrei sa agravezi situatia (dupa o luna de cand ai observat nodulul) prin metode babesti si leacuri aleatorii de la niste straini, care, ce crezi, nu-s nici ginecologi, nici dermatologi? In cazul in care nu te deranjeaza, poti amana pana dupa starea de urgenta, iar atunci mergi frumos la un medic specializat happy Insa, la prima durere/disconfort, iti recomand sa nu mai amani vizita si sa suni pentru o programare. Zona e foarte sensibila, iti trebuie diagnostic si tratament, nu creme 'dupa-ureche' care ar putea sa-ti cauterizeze zona si sa te alegi cu o (alta) infectie grava.

| Dede_Chimz_1996 explică (pentru sopranaCadaverica):

Mulțumesc frumos de răspuns! Problema este ca as vrea sa scap de el, si ma gândeam ca niște creme m-ar putea ajuta.

3 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Lasa-l in pace! Daca vezi ca-i mai mare si nu se coace mergi la medic cand se termina cu carantina, pentru ca nu este o urgenta si te poti alege cu amenda. Las mine mi-a iesit sub san si dupa cateva luni cand am apasat o data s-a spart. L-am scos tot si si am dezinfectat cu spirt. Daca vrei sa coaca mai repede se pune ceapa calita pe plita. Daca nu ai plita poti sa incalzesti pe ochiul de la aragaz. Il incalzesti bine stingi flacara si pui foile de ceapa cateva minute sa nu se inegreasca. Apoi cu plasture le prinzi peste. De fapt nu-i necesara decat o foie ca acopera perfect.

| AliGab a răspuns:

La doctor este raspunsul