anonim_4396
| Anonim întreabă:

De câteva luni scaunul meu e mai moale. Nu fac des. Doar o dată pe zi, foarte rar de două ori. Nu am alte simptome, nu am luat și nici nu am scăzut în greutate. Ar trebui să-mi fac griji?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Yuoia a răspuns:

Nu.
Din contra, nu exista riscul unei constipatii.

anonim_4396
| Anonim explică:

Ce întrebare, cum te ai gîndit sa intrebi asa ceva pe net, sunt lucruri intime, pe cine crezi ca intereseaza cum te c@ci tu, pe nimeni, mergi la medic si intreaba l pe el. Cîta nesimtire.

| Anonimgirltpu a răspuns (pentru anonim_4396):

E o intrebare ce tine de sanatate. De-aia am pus-o la acest topic. Si apropo, sa te c@ci e ceva normal, nu stiu de ce esti asa oripilata cand ai auzit de asta. Voiam sa vad daca mai sunt oameni cu aceste simptome, daca este o problema sau ceva normal. Dar se pare ca unii sunt prea sensibili. Esti de tot rasul.