| Eduard168 a întrebat:

Bună! Sunt baiat si am 16 ani! De cateva zile am niste dureri usoare in piept in zona mamelonului, care apar si dispar. Durerea se duce dintr-o parte in alta adica ma doare după-amiază in partea dreapta iar seara in partea stanga! Am luat un calciu si durerile au disparut! Pe langa aceste dureri am hipersalivatie(asa cred ca se zice cand ti se aduna saliva multa)! Totul a inceput pe 23 martie in timpul acestei izolari! Cei care ati avut cum ati procedat, o sa ma duc si la medic dar vreau sa stiu unii cum au rezolvat ca sa nu umblu pe la mai multi medici! Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| AlexCristi97 a răspuns:

Poate fi din cauza pubertatii, am mai avut si eu dureri de genul in timpul pubertatii. Referitor la hipersalivatie, nu am nicio idee. Cel mai bine consuli un medic, mai ales daca se agraveaza ceva sau vezi vreo schimbare negativa la nivelul mamelonului.