| TheDarkDragon a întrebat:

Buna, de cateva zile ma tot doare pieptul daca fac miscari bruste sau daca stau intr-o pozitie mai ciudata. Nu e durere mare, daca ma concentrez la altceva abia o simt, dar totusi, pana acum nu am mai patit. Sunt fumator, desi in ultimele zile nu am fumat deloc si de trei saptamani am acelasi pachet, deci am fumat foarte rar de ceva timp. Nu tusesc sau altceva, decat durerea aia mica o am. Ce credeti ca ar putea fi? Am ales sa intreb mai intai aici, deoarece in perioada asta nu prea m-as duce la medic daca nu e ceva chiar grav. E adevarat ca in ultimul timp am stat mult in pat, doar pe o parte sau intr-o pozitie mai naspa, poate fi si de la asta oare, sau o fi ceva mai grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Mmaannuu111 a răspuns:

Unde te doare in piept?
In primul rand daca te gândești că ai ceva la.plamani obligatoriu trebuia sa ai tuse si febră. Deci poate fi ceva de la mușchiul pectoral Stai calm așa am si eu am fost la o consultație la cardiologie am făcut fiecare analiză și tot ce se poate n-am nimic la inima dar eu simt ca ma doare inima. De fapt e de la pectoral.

| TheDarkDragon explică (pentru Mmaannuu111):

Ma doare cam prin toate partile. Gen, o data intr-un loc, o data in altul. Pe toata suprafata pieptului, dar in zone mici si nu de-odata.

| Mmaannuu111 a răspuns (pentru TheDarkDragon):

E de la mușchi încălzește i fă exerciții dimineața pentru pectorali si gata