| anonimxenotome a întrebat:

Buna! De ce inainte ciclul menstrual dura si 7 zile si acum ma tine doar 4? Adica inainte aveam foarte mult si acum in a patra zi aproape nu mai e nimic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

E normal ca în primii ani sa curgă mai mult.
Și eu și toate cunoștințele mele suntem la fel. Când aveam 11-12 ani nu scapam sub 6 zile, pana pe la vreo 16-17. După ma ținea câte 5, iar acum a 4a e ultima.
Stai chill

| Annastassia a răspuns:

Asta este o intrebarea pe care o poti adresa unui medic ginecolog, dupa ce te consulta ginecologic!

| XInfinityXx a răspuns (pentru Annastassia):

Ce ginecolog e copil ce să o consulte? Să se uite la pasărea ei.
Să meargă la medicul de familie și o să îi spună clar ca nu are nimic doar că o să mai dureze până i se reglează atât. Nu are ce să-i facă, doamne mare-i gradina ta, n-am mai auzit o asemenea prostie de când sunt pe lumea asta?

| Annastassia a răspuns (pentru XInfinityXx):

Ginecologul ii va da analize medicale si ii poate face ecografie, vazand daca nu sunt anomalii pe ovare sau trompe.
Daca nu ai auzit de chisturi ovariene la fetite virgine, auzi acum.
Poate nu ai destul experinta de viata si nu ai habar ca exista si asa ceva, chiar si la fetite care acum ajung sa aiba ciclul menstrual.

| Felys a răspuns:

Pentru ca nu e mereu la fel, cu cat inaintam in varsta perioada se modifica si e din ce in ce mai putin.Totusi nu cred ca este un impediment asta pentru tine, eu zic ca din contra, mai bine ca scapi mai repede in special in zilele astea calduroase de vara

| ArthurWarner a răspuns:

Crede-mă din experienta trebui să mergi la ginecologie ca si mie mi-s-a întâmplat.la fel( mie îmi venea o dată la 4-6 luni si ori ma ținea 4 zile ori 7-8). Acest lucru se intampla din cauza dereglarilor hormonale sau poate ai chisturi pe ovare. Si stai calma ca totul v-a fii bine dacă e ceva mai serios se poate regla cu pastile pe care in functie de ce ai le poti lua 2-3 săptămâni sau câteva luni.

| Einstain01 a răspuns:

Pentru ca dureaza o perioada sa se regleze, iar apoi e ok.Ca acum la tine