| Elenacomanici a întrebat:

De ceva timp mă confrunt cu o problemă foarte gravă. Mi-au aparut foarte multe coșuri pe față în zona obrajilor si la barbie. De fiecare dată i-am scos si in obraji mi-au rămas semne vizibile. Am folosit tot felul de produse printre care și zineryt, instant gel de la clearskin, eritroacnol crema si gel... cam de toate.
Dacă mi-ati putea recomanda ceva atât pentru coșuri cât și pentru semne as fi foarte recunoscătoare. Poate stiti chiar metode naturale făcute din ingrediente de acasă.

Multumesc mult ♡

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| JustForFewSeconds a răspuns:

Buna! Un dermatolog ai vizitat? Cel mai bine e sa mergi la medic, pentru ca de obicei la pubertate apar aceste probleme datorita fluctuatiilor de hormoni din organism. Asa vei putea sti daca problemele tale sunt de natura hormonala si atunci vei lua un tratament si iti poate rezolva coşulețele.
Daca crezi ca problema nu e asa grava, in sensul ca iti ies periodic cosurile (cum ar fi la menstruatie), si nici tenul tau nu e gras ( nu favorizeaza aparitia cosurilor), incearca ce am incercat si eu: Effaclar de la Roche Posay. Dar trebuie sa il folosesti minim 3 luni pentru rezultate vizibile. Mie dupa 3 luni nu mi-a mai aparut niciun cos. happy de asemenea, am gasit o gama foarte interesanta de la Farmasi (dr. C. Tuna poti cauta pe net) sau de la Nala (produse cu ingrediente naturale in proportie de +-90%). Incearca si ceva măsti cu argilawinking Sper ca ti-am fost de folos! O zi placută kiss

2 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Nu trebuia sa umbli la ele te poti infecta si poti ramane cu cicatrici
capu face capu trage

| Elenacomanici explică:

Am uitat să menționez că folosesc si săpun cu sulf. Ii mai usucă și ajută cât de cât