| Alexxandraa1997 a întrebat:

Buna,de mai bine de o luna am o problema mai ales dimineata cand ma dau jos din pat imi creste pulsul pana la 160 daca ma pun inapoi coboara,la cardiolog am fost nu mi.a gasit nimic doar era o suspiciune de defect septal, mi.a recomandat o ecografie transesofagiana pe care am facut.o reesind ca nu am dsa si spunendu.mi de acolo ca nu as avea nimic la inima dar de ce aceste palpitatii eu sufar si de anxietate, s-a mai confruntat cineva cu asa ceva ca nu stiu ce sa mai fac

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Chiar stai in fiecare dimineata sa iti iei pulsul?

| Cresta a răspuns (pentru darrio2007):

Cand iti bubuie capul de la tensiunea crescuta brusc, o masori.

| darrio2007 a răspuns (pentru Cresta):

Cred ca si anxietatea are un rol in asa ceva.

| romeo78 a răspuns:

Cardiologul și-a bătut joc de tine și ți-a luat banii degeaba. Iar, medicul de familie e tufă, habarnist!
Am mai bine de 16 ani, când am avut aceleași simptome, doar că nu îmi luam tensiunea, eram mai tânăr, nu credeam cu tensiunea.
Dar, am fost la medicul de familie, extrem de competent profesional și care m-a trimis la neurologie. Poți avea spondiloză cervicală, poți avea orice altă afecțiune neurologică!
Caută pe internet despre tensiune, puls și vei vedea și cauzele.

| gabicoo a răspuns:

Poate fi și din cauza tratamentului pentru anxietate. Pastilele alea au o groază de efecte secundare. Îți recomand să mergi la un alt medic pentru o a doua opinie.

| Cresta a răspuns:

Nu vad legatura acelei ecografii cu pulsul care creste dimineata. Nu e normal. Cauta alt cardiolog. Poate la un CT (care e sump) sa descopere ce ai.

| Cresta a răspuns:

P. S. Te ridici brusc? Ai incercat sa te ridici mai lent?

| loveAvril78 a răspuns:

Nu sunt expert în domeniul medical, dar ce descrii îmi amintește de POTS
Mai ai alte simptome in afara de creșterea brusca a pulsului?
Iti recomand sa mergi la un alt cardiolog și să îți faci alte teste deorece ce ti se intampla nu e normal