| BlueButterfly97 a întrebat:

Buna! De mai mult de o saptamana mi-au iesit niste umflaturi rosii pe picioare care ma mananca groaznic..Ma scarpin de simt ca imi iau carnea de pe mine. Seamana cu piscaturile de țânțar dar nu sunt sigura pentru ca atunci cand ma pisca tantarul, in 2-3 zile imi treceau dar astea parca nu mai trec, din contra, apar altele. Sigur sunt piscaturi dar nu stiu de la ce insecta. Cum fac sa imi treaca mai repede?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Să știi că pot fi și pișcături de purici. Poate ai unul, care te vizitează și noaptea. Dacă ai cearsafurile albe îi poți captura ușor, dacă ești ageră.
Nu te scărpina fiindcă rămâi cu răni și semne inestetice. Faci o baie caldă și se vor vindeca de la sine, dacă capturezi "monstrul". Dacă știi că apar pișcăturile și în timpul nopții, pur și simplu, ia un tampon de vată, îmbibat în oțet alimentar și aplică pe picioare, brațe. Mirosul de oțet îi alungă și ameliorează și mâncărimile. happy
La ploșnițe nici nu am curaj să mă gândesc. Sper să nu fie vorba de așa ceva! Caută pe google, imagini cu înțepăturile fiecărei insecte.

4 răspunsuri:
| Annastassia a răspuns:

Pare a fii o boala contagioasa, ca pojar, pojarel sau varsta de vant.
Mergid e urgenta cu mama la medicul de familie!

| Holiday a răspuns:

Nu cumva sunt purici in casa si prin haine? Ca ciupiturile lor la unele persoane dau simptomele astea.

| SebiTalent a răspuns:

S-ar putea sa ai toxiinfecție alimentara la fel am și eu dar pe tot corpul

| BlueButterfly97 explică (pentru SebiTalent):

Nu cred..ca am doar pe picioare si cateva pe maini