|

Buna. De relativ 2 zile am o iritație pe abdomen si inca 2 pe sân. Nu ma mănâncă, nu nimic doar canal atingere se simt ca niste mici coșulețe la un loc. Nu sunt întinse pe porțiuni mari dar, totusi, ma îngrijorează putin. Cele de pe san sunt putin mai închise la culoare decat cea de pe abdomen si ma gandeam ca poate e cu totul altceva... ca acele pete de îmbătrânire, dar la vârsta mea, nu cred ca se poate vorbi despre asa ceva laughing Lucrez intr-un depozit, mult praf, caldura si ma gandeam ca poate transpirația impreuna cu praful au creat iritațiile dar, nu stiu ce sa zic...

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Eczemă.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Petele maro nu sunt doar un semn al îmbătrânirii, ele sunt un semn ca ficatul este bolnav. Daca trăiești sau lucrezi intr-un mediu toxic nici nu-i de mirare. Cel mai bun medicament pentru astfel de pete sau alte iritații ale pielii este :Alcoolatura de Tuia. Se administrează conform prospectului. La mine si-a făcut efectul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează