| Alexandru7890 a întrebat:

Bună dimineata

Sunt un băiat am 16 ani pacient al domnului doctor Silviu Donțu, diagnosticat acum o lună cu scolioză toracală de 14° și lombară de 21°.

De aproximativ o lună fac zilnic kinetoterapie. La început am avut dureri la ceafă, care după aproximativ două săptămâni s-au mutat în zona lombară, exact în zona deviației. Menționez că durerile apar mai ales atunci când stau într-o poziție incorectă la calculator sau în pat, iar atunci când sunt activ (ies afară, dorm sau ma joc) nu acuză dureri.

Consultul este programat în decembrie, însă până atunci am dori să știm dacă aceste dureri sunt normale în contextul exercițiilor și al diagnosticului.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Statul la calculator trebuie eliminat sau minimizat cate 15-20 min pe zi, tocmai pentru a nu mai forta coloana sa stea in pozitii strambe si sa-ti distruga ceea ce incerci sa repari prin kinetoterapie.
Dormitul trebuie facut pe saltele foarte tari sau direct pe podea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, e normal.

| anaad2011 a răspuns:

Este ffff normaaal!

| kenny25 a răspuns:

It would be fun if you could relax and join the FNAF game with me at https://skribblio. online. This is a place that synthesizes many scary horror games that any of you, gamers or simply for entertainment, can play.