| AntonelaCK a întrebat:

Buna! Din nou am probleme cu tenul. Ideea este ca am fata foarte uleioasa si acnee. Acneea este in piele nu stiu cum sa zic. Am incercat diverse pastile pentru acnee si nimic, nici o ameliorare.
Asadar, m-am hotarat sa merg la dermatolog intr-o clinica privata.
Credeti ca ma poate ajuta cu ceva? Pentru ca am mai intrebat persoane si imi tot spuneau sa ma spal pe fata des.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| Elena_Maria_1993 a răspuns:

Un dermatolog bun este tot ceea ce ai nevoie pentru a scăpa de acnee! Sigur ca trebuie sa te speli pe fata, dar nu de 100 de ori pe zi. Îți recomand apa termala pentru momentele în care îți simți fata foarte incarcata. O pulverizezi și o lași câteva secunde, apoi o ștergi. E buna pentru toate tipurile de ten. Du te la dermatolog, e cea mai înțeleaptă alegere!

5 răspunsuri:
| CoRoDa08 a răspuns:

Buna! Eu doar cu ajutorul dermatologului am putut sa scap de acnee. O sa faci cateva analize si sa iti prescrie un tratament. E foarte bine ca ai decis sa mergi la medic si sa nu te tratezi dupa retete babesti sau sa folosesti ce iti spun persoanele de pe social media.

| aneliram a răspuns:

Dermatologul te poate ajuta, sigur.

| aneliram a răspuns (pentru aneliram):

Ori, intreaba la farmacie.

| aneliram a răspuns (pentru aneliram):

Dar, crema, zic eu ca e mai buna.

| theacaciastrain a răspuns:

Nu are nicio relevanță dacă te speli pe față mai des. Dermatologul, după ce va elabora un set de analize, va ști ce medicamente să-ți prescrie, creme, chiar și o trimitere la nutriționist ar fi bună pentru o dietă echilibrată.

Nu e bine să cumperi și să consumi pastile din auzite, mai bine te lași pe mâna celor de la dermato. Coșurile trec repede dacă te supui unui tratament corespunzător.

| DanaDaniellllla a răspuns:

Mergi la dermatolog, urmează cu sfințenie tratamentul și alege produse de îngrijire de cea mai bună calitate

| macchiato a răspuns:

Te poate ajuta un dermatolog, bineînțeles, are o specializare mai mare decât o farmacistă care doar îți poate recomanda ceva, și spălatul pe față te poate ajuta, dar să nu te speli foarte des pentru că îți poate usca tenul, dar interesează-te mai mult despre dermatologul la care vrei să mergi. și să ceri mai multe păreri de la ei, pot fi idei împărțite. și încearcă să nu mai iei creme, pastile etc după ureche.