| Alina713 a întrebat:

Bună, eu am ținut o dieta timp de 3 luni în care am consumat doar 300 calorii, mâncăm doar fructe si legume. Rareori mai făceam excepții, mă simțeam foarte obosită și îmi era rău mai mereu apoi am leșinat de câteva ori iar medicul mi-a spus că trebuie să mă apuc neapărat să mănânc pentru că corpul meu este foarte slăbit dar îmi e frică să nu mă îngraș. Am slăbit de la 51 kg la 43 kg si am o înălțime de 1, 57, nu stiu ce sa fac. De câteva zile am început să mănânc putin mai mult, ajung undeva pe la 500 calorii dar sunt extrem de panicată ca daca o țin așa cum o să mă îngraș, stiu ca nu prea am cum dar sunt extrem de stresat cântăresc fiecare gram de mâncare, nu mai pot dormi noaptea, cred că sunt foarte grasa deși toată lumea îmi spune că am slăbit, nu stiu ce sa fac, poate cineva sa ma ajute cu un sfat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| lorena1gianinak a răspuns:

Eu zic ca e bine sa mănânci câte puțin din toate. Corpul uman are nevoie și de carbohidrați și de carne și grăsimi naturale, asta în cantitate normala desigur. Consulta piramida alimentelor și fă-ți un regim alimentar cu câte puțin din toate. Asta ca să poată corpul tău sa asimileze ce e bun din tot. Nu te vei îngrașa dacă vei face sport. Normal ca ai slăbit dacă ai făcut lucrurile alea, dar, în felul asta îți vei distruge starea de sănătate rapid. Mănâncă puțin din toată și încearcă varianta bio și ferește-te de mâncarea cumpărată. Fa sport și ai sa vezi ca nu te îngrași.

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cum omule sa consumi doar 300 de cal e extrem de putin, 2 banane, 3 mere
pai logic ca te vei ingrasa, toata viata o sa ai frica asta imaginara, o sa ramai fara masa musculara sa vezi atunci cum o sa slabesti si cat de repede te ingrasi, diete nu tin, voi nu intelegi asta

| mudokins78 a răspuns:

Ce viata frumoasa are cel ce nu da doi bani pe calorii.

| brokxy a răspuns:

ANOREXIE - Eu as merge mai degraba la un psiholog
asta face societatea asta de rahat din saracii oameni...
Dar sincer fara suparare trebuie sa vorbesti cu un psiholog

| Alexandrionelu a răspuns:

Dacă ai început sa consumi mai multe calorii, poți sa începi sa și arzi mai multe. Doar cu dieta, fără sport oricum nu poți obține rezultate durabile.