anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună fetelor,
De la o săptămână de la terminarea menstruației(neregulată) au început din nou să mă doară sânii, mai exact de 14 zile. Dintre care 2 zile am avut "dureri" pelviene la ovarul stâng.
La acestea adaug stare de somnolență și amețeli ușoare recent.
Credeți că e cazul să realizez un test de sarcina sau sa ma aștept la menstruație?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca nu vrei un copil "la intamplare", atunci prima data ar trebui sa rezolvi regularizarea ciclului, adica gospodaria hormonala. Pentru asta mergi la un medic ginecolog si fa analizele necesare.
In ceea ce priveste starea ta, poti astepta pana la urmatorea menstruatie, iar daca intarzie mai mult de 7-10 zile faci si testul.

| bbueruza2 a răspuns (pentru Bula):

Buna seara,
Am fost la medic si mi-a zis ca dupa o nastere o sa se regularizeze de la sine. Plus ca doar de cateva luni nu mai imi vine regulat.
Nu e vorba de asta.Eu vreau un copil, voiam doar o parere.
Oarecum sa stiu daca sa ma entuziasmez sau nu.
Oricum mersi pentru raspuns. O sa mai astept.

| bbueruza2 a răspuns (pentru Bula):

Si acum ca ma gandesc, nu am cum sa astept 7-10 zile pentru ca am o menstruatie neregulata deci nu stiu in ce data ar trebui sa vina normal si cat ar fi normal sa intarzie.