|

Buna! Fumez de aproximativ 2 ani, la inceput fumam cate 3-4 tigari pe zi, acum am ajuns sa fumez cate un pachet.Trebuie sa mentionez ca am operație de amigdale si o ruda in familie care a murit de cancer faringian.De ieri am niste simptome care ma îngrijorează, am o durere constanta in urechi si in gat (la ganglioni sub mandibula), am doua brobonele albe pe peretele din stanga unde trebuia sa fie amigdala dar mai sus, mi se pare ca am si vocea putin schimbata si o anumită jena cand mananc. intrebarea mea este daca voi credeți ca am cancer in gat? Si la ce medic ar trebui sa-mi fac un consult? ma pot duce si la dentist pentru asta? Stiu ca suna patetic, dar.????

4 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Normal ca trebuie sa mergi la medic, zau asa. Si cum poate omul daca stie ca ii face rau si vede asta, risca sa moara, sa continue sa fumeze daca asta este cauza? :/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cu siguranta nu la dentist, du-te la ORL sa te consulte si cel mai important opreste-te din fumat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Du-te la medic cat mai rapid. NU la dentist.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu mai fuma prostule

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează