| Xalion a întrebat:

Buna! Iau anticoncepționale pentru endometrioza. Un efect advers al acestora e sângerarea intre menstruații sau ma rog, spottingul. Ideea e ca maine vreau sa merg la piscina si astazi, s- a trezit sa se întâmple. Nu sunt adepta tampoanele interne asa ca aveți niste tipsuri pentru probleme de genul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Crylia a răspuns:

Eu am folosit odata cand am fost la mare un absorbant de zi precum discret. L-am aplicat deasupra slipului si a fost ok. Acum nu stiu daca va merge ideea asta si la piscina, dar poti sa incerci.
Iti mai recomand sa iti cumperi si un costum de baie de culoare inchisa daca se poate.

| Xalion explică (pentru Crylia):

Ma gandeam sa folosesc acel tip de absorbant dar oricum va fi plin de apa asa ca nu prea stiu ce sa zic. Oricum, situația nu e atat de grava dar preventiv am zis sa ma asigur happy Mersi mult de raspuns ❤️

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Xalion):

Daca vei folosi un absorbant extern, s-ar putea sa apara probleme privind culoarea apei din piscina. Te sfatuiesc sa folosesti un O.B. de marime chiar putin mai mare incat sa inchida perfect canalul vaginal pe o perioada de minim 4-5 ore din momentul introducerii. Multa sanatate!