|

Buna ieri la școală mi-@ picat o bucata de tencuiala in cap după ce a fost trântit usa faza este ca a curs sânge apoi a venit directorul si m-a dus acasă cu mașină

Dar am fost la medicicul de famile s-a uitat la cucui si a spus ca daca ma simt ametit vad neclar sau ma doar capul sa merg la Urgente

Faza este ca ma simt un pic ametit dar sunt si răcit ar fi căzu sa merg la urgente (scuzați greșelile de scriere )

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Bună!

Amețeala, într-adevăr, poate fi un simptom al răcelii. După astfel de lovituri, în afara unei amețeli puternice- aici mă refer mai exact că nu te poți ține singur pe picioare, ci doar sprijinit de ceva-, mai apare și vederea în ceață. Am avut și eu parte de multe lovituri în zona capului, dar de puține ori am avut amețeli, fără a-mi fi afectată vederea.
Ideea este să observi evoluția zonei lovite, dacă ai senzația că își crește dimensiunile mai mult decât ar trebui, atunci ar trebui să vezi un specialist.
Respectă, de asemenea, indicațiile medicului de familie!

1 răspuns:
| a răspuns:

Loviturile la cap nu sunt bune. Mai bine mergi să-ți faci o investigație și să fii sigur că ești 100% ok (mă aștept că da), decât să ai mereu impresia că ți se trage de acolo unele consecințe.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează