| denisa619 a întrebat:

Buna, îmi ghiorțăie stomacul mereuuu, chiar daca imi este foame sau nu, ce sa fac? Mă deranjează foarte rau, nu am dureri de burta sau altceva, totul e ok la corpul meu, exista pastile pentru asa ceva? Daca da spuneti-mi va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Sunt gazele formate in stomac si intestine.
Incearca sa inghiti un jumat de lingurita de bicarbonat de sodiu, peste care sa bei un pahar de apa.
Evita mancarurile care fac gaze multe (de exemplu fasolea boabe).

| gabicoo a răspuns:

Controloc - dar îți trebuie rețetă.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Fă o vizita la gastro-intestinale. Consultația e gratuită cu trimitere de la medicul de familie.

Nu lua Controloc decat dacă îți prescrie medicul și atunci pe perioadă limitată.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Posibil să fie bila. Când nu funcționează bila, nu se poate face emulsionarea grăsimilor iar asta produce gaze.
Însă mergi la medic să te consulte.

| Cipi1212 a răspuns:

Dacă îți ghiorțăie stomacul mereu nu înseamnă că ți-e foame mereu.

| Arthurrrr a răspuns:

Poate ești doar balonat, nu mai bea nimic acidulat, și numai consuma roșii, iaurt sau portocale o perioadă de vreo 2, 3 zile,dacă după ce nu mai bei și consumi nimic accidulat, nu vei mai avea aceste simptome, cel mai probabil ai băut sau consumat prea multe alimente accidulate și ești balonat, poți avea aceste simptome și dacă consumi prea multe portocale, roșii zilnic.

| Georgemarian123 a răspuns:

Espumisan, Infacol
BioGaia, Enterolactis
Duspatalin, Debridat