|

Buna. În timp ce alăptam, sanul meu drept producea o mare cantitate de lapte, pe când cel stâng întotdeauna mai putin. Mi-am alăptat bebelusul doar la sanul cel drept, iar acum văd că în sânul stâng nu mai am nicio cantitate de lapte, fiind foarte mic si "stafidit", iar celălat este mult mai mare și în continuare am lapte la el. Asa imi vor rămâne? Adică unul mai mare, iar celălalt mai mic? E chiar o diferenta mare intre cei doi... seara buna!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu este normal ce se întâmplă cu sânii dumneavoastră. Ar fi bine să faceți, cât mai repede, urgent o mamografie la sânul stâng. Sânul stâng este bolnav, iar "aspectul stafidit", arată că în interiorul sânului este un blocaj circulator. Nu este normal aspectul său, dar ar fi bine să faceți și o analiză a laptelui matern, să nu cumva să fie contaminat.
Sănătate și aveți grijă de dumneavoastră!

| explică:

Da, e foarte posibil sa ramana asa. Nu este obligatoriu sa aiba ambii sani in mod egal lapte.