anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna, la injectiile cu cefort daca nu prea este suportata xilina din cauza unor reactii adverse putin neplacute sau nu se pot face prin perfuzie ci numai intramuscular te poti acomoda cu ele daca la penicilina obisnuita sau la moldamin nu sunt probleme cu durerea fiind moderata? Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Nume6 a răspuns:

Daca ai reactie adversa xilină trebuie sa anunti medicul URGENT! Antibioticele sunt foarte tari si pot da reactii adverse grave pana la soc anafilactic unde imunitatea incearca sa distruga medicamentul pe care il vede precum un inamic. Se va suspenda administrare antibioticului respectiv, administrându-se alt tip care sa nu mai contina aceleasi substante active. In unele cazuri acest lucru ar trebui sa fie suficient pentru evitarea unui Șoc Anafilactic. Nu sta așa că poţi să mori, și eu am avut reactii adverse destul de urâte. Sunt atatea antibiotice trebuie sa iti fie prescris unul care sa nu te afecteze.