| jessyyou a întrebat:

m-am infestat cu paduchi de la colega de banca, adica la mine am gasit lindini, n-am dat de paduchi. M-am spalat cu paranix, insa ma ingrijoreaza faptul ca dupa asta am mai gasit vreo citiva lindini pieptanindu-ma cu un pieptene des. Stiu ca trebuie sa ma spal pentru profilaxie peste 7 zile ( nu prea-mi place gindul ca trebuie sa astept ca sa iasa paduchii din oua ca sa-i ucid). Ce sa fac ca sa scap de lindinii care ai ramas? Ajutoooooooooooooooooor... FUNDA sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| thalyslly a răspuns:

Sa incerci cu sampon cu petrol de la gerovital si sa te piepteni cu pieptenul special cat mai des

| AlinaMaricescu a răspuns:

Fratele meu mai mic a luat paduchi de la scoala si ii era tare rusine.
Din cate imi aduc aminte, stiu ca mama a cautat un tratament natural pentru paduchi si ouale lor care sa nu ii afecteze scalpul sau sa ii cada parul dupa ce termina tratamentul.

A gasit la recomandarea unui doctor un Gel natural impotriva paduchilor cu ulei din arbore de ceai (Tea Tree Oil) de la Thursday Plantation.

Gelul acesta nu e ca celalalte produse sa iti curga in ochi(gen sampon) si cel mai placut e ca deja are in pachet un pieptan special pentru paduchi.

Efectele s-au vazut foarte repede, chiar de la prima utilizare. Fratele meu a scapat complet si repede de paduchi si oaule lor.

Imi aduc aminte ca mama era tare multumita de produs, ca a scapat natural de paduchii si chiar ii povestea la o prietena despre cat de eficient e produsul si ce bine miroasa.

Puphappy

| domnina04 a răspuns:

buna... stai calma se poate intampla oricui sa stii ca pentru a scapa de lindeni si paduchi te poti da in cap cu gaz sa stai ceva timp cu el in cap punandu-ti o punga in cap! apoi piaptana-te cu un pieptan des...repeta asta de 4 5 ori!