| TeodoraMadalina7 a întrebat:

Buna.Mi s-a dat tratament cu antibiotic 3zile cu Azitromicina si am luat prima zi si am avut diaree si o stare de voma.Este ok? Adica pe prospect scrie despre aceasta ca reactii adverse cele mai frecvente, dar imi este frica pentru ca sunt si ipohondra.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| Moonfl0wer a răspuns:

Păi doctorul nu ți-a dat să iei și probiotic alaturi de antibiotic? Că antibioticele strica flora intestinala și e logic că ai diaree. Acum ce ai de făcut e să iei un probiotic bun alaturi de antibiotic gen Linex forte sau Eubiotic și să te hidratezi bine, sa bei multa apa pentru că dacă ai diaree te deshidratezi. Și să nu ai de ce sa îți fie teama, e totul în regulă, fii puternică și treci peste probleme. happy

| TeodoraMadalina7 explică (pentru Moonfl0wer):

Multumesc mult, dar fiind prima zi in care l am luat de aceea m-am speriat