anonim_4396
| Anonim întreabă:

Nu o sa ajung la doctor prea curand(pentru ca nu vreau deocamdata sa merg acolo), deci zic sa intreb aici, poate se gaseste cineva sa-mi raspunda sau macar un sfat.Luna trecuta am avut o problema la modul ca perioada aia a lunii a tinut mult, in jurul a 10-11 zile, si am avut dureri mari de burta, spate. Bun, a trecut si am pus asta pe seama faptului ca am facut efort si ca oi fi si racit putin.Luna asta, acum cateva zile mi-a venit din nou, si ieri, alaltaieri m-am luptat iar cu niste dureri groaznice, am luat algocalmin, ma durea si capul, in fine, dimineata aveam ochii umflati si ieri toata ziua pe langa durere ameteam mai mereu.Azi noapte nu ma mai durut in zona aia, ci am avut un chin pentru partea dreapta, jos, incepusem sa cred ca am facut apendicita.ma durea si intepa daca incercam sa ma misc.Am luat un calmant si am adormit.
am cautat pe net ceva de durerile astea, si m-a dus la asta http://www.copilul.ro/......a3008.html

Am de ce sa ma ingrijorez sau... poate totul e normal si sa iau doar calmante? Nu vreau sa merg la medic asa aiurea, cand poate exagerez eu, mai ales la ginecolog.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa nu mai astepti nici un raspuns. Poti avea o infectie la ovarul drept, chiar o dereglare hormonala sau orice altceva. Fara un consult ginecologic nu vei sti clar ce ai si poti agrava situatia daca nu afli diagnosticul si nu vei face un tratament adecvat.Niciodata nu vei afla de pe internet strict problema ta. De aceea exista medici, ca sa te consulte si sa te trateze. Iubeste-ti corpul si sanatatea!

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Lasă informațiile de pe net, mergi luni dimineață dacă nu chiar și acum la camera de gardă pentru un control ginecologic, ecograf pelvian, etc.
Multă sănătate.
Pa, pa.

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Daca totusi nu vrei sa mergi la doctor, din varii motive, incearca un tratament naturist cu ceai de coada soricelului...citeste aici : http://healthy.kudika.ro/......lului.html

| Dara a răspuns:

Cu astfel de simptome ai impresia că exagerezi dacă mergi la un medic? Eu nu cred asta.
Nu are sens să stai acasă cu hemoragie şi asemenea dureri. Mergi rapid la doctor. Dacă e ceva grav, vei regreta că ai amânat vizita la medicul specialist.
În plus, dacă ai pus întrebarea aici e clar că eşti îngrijorată. Învaţă să îţi cunoşti organismul şi nu ignora semnalele de alarmă. Mai bine să descoperi că e o alarmă falsă decât să regreţi că nu ai luat în seamă problemele.
Sănătate!

| hiphopgirl a răspuns:

Scuze nu ai ce face du-te repede maine la ginecolog poate acea mica problema sa se agraveze si atunci sa vezi stiu ca nu vrei dar asta-i viata nu poate fi toate frumoase succes!

| Libelle a răspuns:

Multumesc pentru raspunsuri.