| Mincu_Cristina_1999 a întrebat:

Buna! Pentru anticonceptionale trebuie analize sau nu? Alții spun ca da, alții ca nu!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Annastassia a răspuns:

Da, trebuiesc facute analize si masuratori hormonale, ca sa ti se prescrie anticonceptionalul cu concetratia potrivita pentru tine.
Proastele care iau anticonceptionale dupa urecehe, ajuns sa se ingrase, sa faca acnee pe fata, sa aiba in timp probleme hormonale, toroidiene sau chiars a moara de la ele, asa cum sunt mii de cazuri in canada si USA, unde anticonceptionalele Yazz si yasmine sunt deja interzise, dar Romania inca le prescrie, pentru ca nu le pasa de sanatatea fetelor si femeilor, care le folosesc.
Iti pot da un sfat sanatos si avantajos: folositi prezervativul pentru sex, ca nu musca, nu doare, nu are efecte secundare pentru nimeni si costa foarte putin, doar 2 lei, comparat cu 30-60 lei pe luna, pentru anticonceptionale, care a atat de multe efecte secundare grave.

| Andreeush a răspuns:

Trebuie făcute analize, în funcție de ele stabilește medicul ce pastile sunt bune pentru organismul tău.
De asta se fac analizele și nu poți lua singură orice vrei de la farmacie.
Doar cu prescripția medicului.

| Donsavas a răspuns:

Iti trebuie prescripție!

| supadeceapa a răspuns:

Normal că ai nevoie de analize și consult ginecologic, doar nu le iei de capul tău.