|

Buna! Poti ramane ipotent la 14 ani? Sunt baiat si de vreo 2 zile nu mai am erectie. In ultima perioada m-am masturbatt cam des... Daca o sa incetez din chestia asta o sa imi revin? Dau funda!

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Nu devii infertil daca nu mai ai erectie. Nu inseamna ca ai ajuns la incapabilitatea de a avea o erectie doar pentru ca nu se intampla in timp ce esti treaz. Erectii ai cand dormi,dar tu nu stii. Acum,este posibil sa fi intr-o pauza de moment din cauza caldurii bruste care te moleseste,stresului, alcoolului, anumitor medicamente, epuizare a gonadelor prin mast. excesiva, somn insuficient...etc
Astea toate se rezolva. Relaxeaza-te, distreaza-ti mintea si urmeaza un stil de viata cat mai sanatos! Mancarea de tip fast-food, sedentarismul si somnul neregulat nu semnifica un stil de viata adecvat.

| explică (pentru Donsavas):

Mersi! Asta o sa fac dar chestia este ca eu nici cand vreau nu pot sa am...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
1 răspuns: