| merge a întrebat:

Pute-ti sa-mi dati niste sfaturi cum sa scap de alergie!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Girly97 a răspuns:

Din pacate, alergiile sunt o afectiune la care inca nu s-a gasit tratament insa, poti sa o controlezi prin anumite schimbari. happy
1) Trebuie sa stii ca alergia este reactia sistemului imunitar la o anumita substanta (praf, apa, frig, polen etc) si cele care iti fac probleme se numesc alergeni.
2) Cea mai buna metoda de a controla afectiunea este sa incerci sa te feresti de alergeni. Eu sunt alergica la parfum asa ca ma feresc de parfum.
3) Exista niste medicamente numite antihistaminice care atenueaza simptomele pentru o zi intreaga (ai mare grija, s-ar putea sa iti faca somnolenta)!
4) Mai exista injectii care "dreseaza" sistemul imunitar sa nu mai reactioneze la alergen, insa functioneaza numai pentru cativa ani.
Sper ca te-am putut ajuta.
NOTA! Inainte sa iei vreo decizie, te rog sa consulti un medic. happy

3 răspunsuri:
| Bpr_Vlas_1997 a răspuns:

Exista tratament prin pastile, ai nevoie sa vizitezi un medic specializat in domeniu, sa-i dai unele analize si sa vada in ce consta alergia ta si cum reactioneaza organismul la reactant. El o sa-ti prescrie niste pastile speciale pentru tipul tau de alergie, dar aceste pastile nu te vindea, ele doar regleaza cantitatea de fermenti eliberati de organism, astfel ca sa nu fie o reactie alergenica.Bafta!

| merge explică:

Eu n-am fost la medic deoarece mama mea e singura medic si ea mia sfatuit sa ma ung unde e alergia cu hidrocortizona si urmatoarea zi alergia nu mai era.