|

Buna, rana pe col se vindeca cu tratament?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Numai medicul stie, mergi la un consult si vei afla acolo metodele de vindecare, domnul doctor i ti va da tratament, tu ce varsta ai?

| a răspuns:

Cu tratament nu se vindeca niciodata, doar o tii sub control, dar nu se vindeca, deoarece virusul exista inca in acea rana si continua sa se multiplice si sa afecteze colul.
Pana la urma, dupa 10 ani, rana de pe colul uterin continua sa evolueze si poate apare cancerul de col uterin, de aceea este indicat ca rana sa fie criogenizata sau cauterizata, cat de curand posibil, ca sa fie eliminate odata pentru totdeauna, celulele deja multiplicate, cu risc mare de cancer.

| a răspuns (pentru Annastassia):

Ca rana sa fie criogenizata sau cauterizata.
Aceasta este soluția.

| a răspuns:

Asta am incercat sa-i explic si eu, ca medicul ia bani multi daca se duce de 2 ori pe an sa-i plateasca vizitele si sa ia tratament, dar evolutia celulelor bolnave continua incet-incet sa distruga tesutul nou, iar in final, dupa 8-10 ani si mii de lei dati la medic si tratamente, va ajunge la solutia salvatoare: criogenizare sau cauterizare.
Nici una din procedurile de mai sus nu sunt dureroase, facandu-se sub anestezie locala in 10 minute, in orice laborator de consultatii ginecologice, dar sunt salvatoare de vieti, oprind din evolutie celulule care se modifica continu, deoarece virusul HPV odata intrat in corpul uman, nu poate fii distrus.