|

Buna! Recent mi-am achizitionat o pereche de ochelari de vedere, cu lentile Organic 1.5 HMC, folosesc ochelarii de aprox 4 zile iar in timp ce stau la calculator am o durere destul de mare a ochilor, este din cauza timpului de acomodare al ochilor?
Dioptriile nu sunt gresite inca, sa fie din cauza ochelarilor aceste dureri? Dar mi se pare ciudat cum doar cand stau la calculator intampin aceasta durere a ochilor.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Poate ca sunt pentru vedere la distanta, nu pentru aproape.

| a răspuns:

Salut,ochelarii nu sunt o modalitate de a vindeca erorile de refractie ale ochilor. Odata ce ai inceput a purta ochelari vederea buna se termina.Vei avea nevoie cu timpul de ochelari din ce in ce mai puternici.Te dor ochii pentru ca ochelarii genereaza si mai multa tensiune in muschii extraoculari, in general ochelarii sunt doar niste "carje", ei doar modifica unghiul de refractie al razelor de lumina pentru ca acestea sa nimereasca direct pe retina.Iti recomand sa incerci Cartea Renunta la Ochelari daca vrei sa scapi de aceste dureri oculare, sau cel putin sa efectuezi exercitii oculare pentru a elibera tensiunea care se aduna, iar ochelarii incearca sa-i porti cat mai putin.