| Anonim2htqbf a întrebat:

Buna...revin cu problema mea cu,, furunculii".
Aseara am auzit despre hidrosadenita... si mi-e frica sa nu fie de fapt asta.
Mi-am facut programare la dermatologie pe sapt viitoare dar pana atunci am nevoie de parere cuiva care a trecut prin asta.
Pe scurt :de 3 ani imi. apar pe linia slipului niste buboaie care la 2-3 zile se sparg si apoi se vindeca lasand o cicatrice mov. Am tot luat tratamente pe baza antibiogramei dar nu a dat roade... tind sa cred ca dr de familie a gresit traramentul.
Deci daca a trecut cineva.prin asta va rog sa imi lasati o parere pana ajung la medic... mi-e foarte frica ca nu ma voi face bine niciodata si sunt tanara inca sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| theacaciastrain a răspuns:

Nu medicul de familie ar trebui să-ți prescrie tratamentul, ci cei de la dermato. Cam inconștenți doctorii ăștia din zilele noastre.

Hidrosadetina provine de la iritații/traumatisme, deși nu se leagă.

Ai grijă ce produse folosești pentru corp, încearcă să lași pielea să respire și să cureți întotdeauna zona respectivă ca să nu se extindă. Există și tratament chirurgical, nu-ți face probleme. Există întotdeauna o soluție pentru orice, numai că trebuie cercetat.