|

Buna! Sa incep cu începutul. Acum 2 ani mă simțeam rău(o sa trec peste simptome) și am mers la un spital sa fac o radiografie, acolo am fost diagnosticat cu Pleurezie TB....am fost internat 3 săptămâni (pentru că îmi reveneam rapid) apoi am urmat 6 luni de tratament TBC,(sfârșit) acum urmează întrebarea. De ce tot obosesc cum fac puțin efort? Oare să fie cauza că eu de 2 ani nu am muncit deloc? Pt că mi-a fost frica să mă apuc de ceva, am avut o ușoară depresie cu gândul la boală. Vreau sinceritate

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Precis ca stai foarte prost cu pregatirea fizica si ar trebui sa faci putin sport, incepand cu mersul pe jos, putin inot, etc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Ioandelasal):

Mulțumesc. Cred că ai dreptate, timp de 2 ani numai în pat și 1 ora pe afara cu prietenii atat

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Oboseala este o boală neuro-psihiatrică. Mai exact, ce ați spus că "v-a fost frică".
Mergeți la un medic specialist psihiatric pentru un tratament pentru a depăși frică, dar și psihoterapie, pentru a reîncepe să trăiți.
Procedați, ca un sportiv. Chiar dacă ați obosit, nu vă opriți, mai mergeți, forțați dorința de a merge mai departe.
Dar, și analize medicale pentru a vedea ce vitamine, minerale, fier vă lipsesc.
Sănătate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu te du la nici un psihiatru, ia si mai consulta inca un medic pneumolog competent sa vezi sa iti testeze capacitatea respiratorie, sa nu fie si vreun astm ceva ori tratamentul sa nu fie bun.

Fa si un RMN eventual sa vezi mai clar ce e acolo si consulta doar medici competenti.
Nu ai de ce sa te sperii, se va gasi o solutie si pentru simptomele de mai sus.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Teo29):

Cu analizele stau excelent, totul merge de minune, nu mă simt rău nu am nimic. Problema este că obosesc la efort,. cred că problema este condiția fizică, am stat 2 ani numai în pat de teama de a muncii

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează