|

Buna. Sa nu radeti de mine dar sunt varza la anatomie. Ma doare in partea stanga exact unde este sanul. Si nu stiu sa fie inima sau sanul ceea ce ma doare? Durerea de inima se simte in partea stanga langa san sau se simte exact in piept in mijloc? Simt niste intepaturi

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Inima NU doare, n-are nervi senzitivi.
Intepaturile in ppiept insa pot fi semne ca inima nu functioneaza bine sau ai alte probleme la nivelul pieptului.
Mergi la medicul de familie, sa te trimita la investigatii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Durere intercostală. Inima te doare altfel.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ti-am mai explicat in cealalta intrebare ca toate simptomele astea sunt de la anxietate. Nu esti bolnava. Scoate-ti ideea asta din cap.
Ca sa te convingi du-te la medic big grin
Asa am fost si eu, toata lumea imi zicea ca nu am nimic si ca e de la stres, eu nu si nu, ca sunt bolnav...si nu am nimic

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Se simte cand inspiri si expiri? Daca da, e un junghi intercostal. Ce varsta ai? Ai palpitatii, Hipertensiune sau tahicardie? E putin probabil sa fie ceva serios.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Chiar daca de cele mai multe ori sunt inofensive, acestea nu trebuie ignorate, cu atat mai mult cu cat provoaca un stres suplimentar organismului, de ordin psihologic de aceasta data, dar care poate agrava afectiunile deja existente.
Asa-numitele intepaturi la nivelul inimii vin cel mai adesea insotite de o durere toracica, insa nu duc in mod implicit la suspiciunea unui atac de cord. Problemele de inima sunt doar una dintre cauzele care au drept simptom intepaturile la inima.
Atat pozitia fixa, timp indelungat, precum cea in sezut, la birou, cat si efortul fizic intens, precum cel facut de sportivi sau in timpul activitatilor la sala de fitness pot genera junghiuri intercostale, confundate cu intepaturile inimii. Intensitatea acestor dureri se diminueaza cu ajutorul antiiflamatoarelor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează