| Aldutssss31 a întrebat:

Buna seara.Am un copil de aproape 2 luni si de aproximativ 1 săptămâna nu mai pot sa alaptez.Mi s-au blocat canalele de lapte si mă dor sânii foarte rau dar cand trag cu pompa nu iese decat foarte putin lapte.Sanii sunt foarte umflați și mă dor,am pus gheata, i-am masat dar degeaba.Mi-e frică să nu ajung la operatie din cauza asta..Cum pot elimina nodulii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| blackfox a răspuns:

Încercați sa mai puneti copilul la san. În timp ce suge lăptic, faceți masaj ușor. Bebelușul e cea mai buna metoda. Și nu puneți gheata. Din contra, comprese calde sau dus mai fierbinte

3 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Nasol în aceste timpuri.
Mergeți la UPU și cereți ajutorul pentru această problemă medicală.
Veți ajunge la operație, dar nu mai stați acasă. Altfel, riscați o masectomie.
Sănătate!

| troleibuz a răspuns:

De ce nu ai ajuns inca la medic

| gzabi a răspuns:

In functie de problema folositi pentru sani comprese reci, nu gheata, extrageti mereu laptele rezidual, daca apare mastita trebuie antibiotic de la medic.
https://www.pompasan.ro/......ptare.html
Comprese:
Sunt utile compresele cu gel create special pentru san ce pot fi tinute la rece atunci cand aveti sanii inflamati sau la cald cand aveti nevoie sa mariti productia si extractia laptelui mamar.
https://www.pompasan.ro/174-ingrijire-mamelon
Lapte rezidual:
Pentru prevenirea furiei laptelui si a canalelor galactofore infundate puteti folosi mica pompita sau o pompa de san manuala sau electrica pentru a extrage laptele rezidual ramas in sani.