| Raulbucse2 a întrebat:

Buna seara! Daca am o problema probabil infectie sau o problema genetica pe scalp in care parul cazut nu se mai renereaza si raman portiuni fara par credeti ca in termenul de o luna se pot vedea aceste portiuni ramase fara par?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Se pare ca-i vorba de o problema destul de serioasa si te sfatuiesc sa mergi de urgenta la dermatolog, fiindca ai nevoie de investigatii si tratament adecvat.

Inca ceva: cumva ai folosit geluri sau spume pentru par?
Pare a fii efectul secundar al folosirii unor produse cosmetice de par (geluri, creme, spume, fixative) folosite in cantitati mari, daca au declasant caderi masive de par.

Intr-o luna nu se poate repara nimic, necesitand luni multe pana isi revine parul si numai dupa ce faci tratamnet corect.